Choď na obsah Choď na menu
 


Balónová výzdoba

   Fotoalbum                                         Cenník                                                                               

       Na našich stránkach nájdete len malú časť našej práce. Ponúkame pre Vás individuálne riešené a kreatívitu, aby sme dokonale splnili Vaše predstavy oslavy vo Vami vybronom priestore.

  

Vo  fotoalbume  si  ceny môžete prezrieť pod fotkami 

Ceny sú uvedené bez DPH 

456.jpg

 

  Firma, ponúka svoje služby na Liptove, ktorá sa už viac ako 15 rokov zaoberá činnosťou spojenou s výzdobami, firemnými akciami, reklamnou prezentáciou pomocou dekoračných balónov. 

Samozrejmosťou sú výzdoby rôznych podujatí, prezentácií, svadieb, večierkov pri príležitosti narodenín alebo iných osláv a mnoho ďalšieho.

        Radi Vám poradíme čo zvoliť a vymyslíme aj niečo originálne.  Nechajte si napr. zabaliť darček do balóna. Ako to urobíme? To je naše tajomstvo, iba za 5 eur. Zvyčajný darček pre každú oslavu, zabalený v balóne - bude najoriginálnejší! V balóne môžete darovať hračky, pozvánky, oblečenie, sladkosti. Peniaze na svadbu budú tiež vyzerať neobvyklým spôsobom vnútri balóna!

--------------------------.jpg

 

 

Príklady balenia môžete vidieť na fotoalbume:

Balóny ako darček

 

     Pošlite svojej priateľke (priateľovi) narodeninovú (valentínsku) balónovú kyticu. Je taká krásna, veľká a originálna, že jej budú všetci tie krásne balóny „závidieť“. My ju za vás aj doručíme na dané miesto.  (Doprava v Liptovskom Mikuláši - zadarmo)